Hvem er jeg?

Vil du være med på fjelltur i vakre Folldalen?

Vinteren er også veldig fin i Folldal

Hvem er jeg?
Jeg heter Inger Høiberg, er 49 år, bor i Folldal og jobber som økonom. Jeg er ei livsglad turdame som elsker å gå tur i fjellet.  Jeg er veldig glad i Folldal, de vakre fjellene og omgivelsene som dette området byr på. Etter mange år utenbygds, har jeg flyttet tilbake til området som jeg er så glad i.  Jeg ønsker NÅ å dele de fine fjellene og opplevelsene sammen med deg – blir du med?

For hvem?
Jeg legger opp ruter for de som liker å kose seg på tur. Du behøver overhodet ikke være topptrent for å bli med meg på tur, men du må ikke være redd for å bli litt sliten. Jeg går ikke fort, men du må være innstilt på å gå i mange timer og sette av dagen. Vi tar mange pauser slik at du/dere kan ta inn den riktige fjellfølelsen. Været og hvor fort sistemann i turfølge vil gå, er av stor betydning når det gjelder tiden vi bruker på turen. Ta gjerne kontakt med meg, så forteller jeg litt om den turen du kunne tenke deg å være med på.