Beskrivelse av turene

Steinhøa 1610 moh
Turen til Steinhøa går fra » Kjerringa». Vi kjører i ca 45 min fra Folldal sentrum
Dette er en forholdsvis lett tur. Etter at vi kommer ned igjen fra denne turen, kan vi kjører videre gjennom Einunndalen. Hvis Romsdalssetra har åpent kan vi dra dit å spise. Er det varmt nok til at noen vil ta seg et bad i Fundin, så kan vi gjøre det også.
Ta gjerne kontakt med meg så forteller jeg litt om turen til deg 🙂

Nørdre  Knutshøa  1684 moh
Turen til Nørdre Knutshøa går fra Bekkelegeret i Einunndalen. Vi kjører i ca i time fra Folldal sentrum.
Dette er en tur som forhåpentligvis kan gi oss glimt av hestene som går på sommerbeite inne i dalen. Her er også mye sau på sommerbeite. Nørdre Knutshøa ligger i Oppdal kommune. Her er nydelig utsikt mot Snøhetta og Drivdalen.
Ta gjerne kontakt med meg så forteller jeg litt om turen til deg 🙂